Glashouder kopen

€16,50
€26,50
€27,00
€27,00
€27,50
€29,00
€31,00
€34,00
€37,50
€41,00
€41,00

Het is heel praktisch om voor de badkamer een glashouder te kopen, zodat u altijd een glas in de buurt heeft. Glazen in de badkamer worden vaak gebruikt om bijvoorbeeld de mond te spoelen na het tandenpoetsen of om de tandenborstels in kwijt te kunnen. Naast enkele glashouders, zijn er bij Badkamer & Co ook dubbele glashouders verkrijgbaar waarin u twee glazen kwijt kunt. Ideaal in combinatie met een dubbele wastafel, want zo heeft iedere gebruiker zijn eigen glas.

Een glashouder kopen voor in uw nieuwe of verbouwde badkamer

Glashouders zijn verkrijgbaar in wandmodellen, maar ook in staande modellen. Het voordeel van een staande glashouder is dat er geen bevestiging aan de muur nodig voor is. Het voordeel van een glashouder in wandmodel is dat de wastafel altijd netjes opgeruimd blijft. Ook kunt u zo de wastafel eenvoudiger schoon houden. U kunt een glashouder kopen van verschillende merken, zoals Best Design of Creavit.

Neem contact op voor uw eigen glashouder

U kunt bij ons, naast een glashouder, ook andere accessoires kopen die uw badkamer helemaal af maken. Zo koopt u bij ons een zeephouder die past bij uw glashouder. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor goedkope badmeubelsets, voor wanneer u een nieuwe badmeubel nodig heeft. Contacteer ons op +31 (0)165 858200 of stuur een e-mail naar [email protected] als u een van onze medewerkers wilt spreken over een bepaald product of bestel uw nieuwe badkamerproducten zelf online.