Handdoekringen

€7,00
€21,00
€23,00
€23,00
€24,00
€29,00
€30,00
€35,00
€37,50
€40,00
€43,00
€43,00

Bij Badkamer & Co kunt u een handdoekring kopen in verschillende kleuren en vormen. Onze stijlvolle handdoekringen zullen niet misstaan in uw moderne badkamer. U kiest uw favoriete ring uit de kleuren chroom, zwart of messing en laat ze door onze eigen chauffeurs bij u thuis bezorgen. Als u in onze webshop bestelt voor een bedrag dat groter is dan € 100,-, is de bezorging bovendien gratis.

Een handdoekring kopen maakt uw badkamer of toiletruimte helemaal af

Handdoekringen zijn een alternatief voor handdoekhouders of handdoekhaken. Een groot voordeel van het kopen van een handdoekring ten opzichte van handdoekhouders of -haken, is dat de handdoek lastiger uit de handdoekring kan glijden. Vooral tijdens het afdrogen van uw handen is het ideaal als de handdoek goed kan blijven hangen. Daarom wordt vaak bij de wastafel of fontein gekozen voor een handdoekring naast de glashouder. Handdoekringen hoeven overigens niet per se rond te zijn. Handdoekringen zijn namelijk ook verkrijgbaar in vierkante uitvoeringen of andere vormen.

Bestel onze producten voor bezorging op afspraak

Een handdoekring is slechts een van de vele accessoires die u in onze webshop kunt kopen. In ons uitgebreide assortiment aan accessoires vindt u zeker wat u zoekt om uw badkamer of toiletruimte op te fleuren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de geschikte producten? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)165 858200 of een e-mail te sturen naar [email protected].