Planchets

€26,00
€27,50
€38,00
€40,50
€40,50
€46,00
€46,00
€47,50
€57,00
€60,00
€209,50
€209,50

Planchet kopen

Badkamer & Co is dé webshop om een planchet te kopen. Planchetten zijn handige accessoires voor het ordenen van uw badkamer. Vaak wordt er een planchet vlak onder de spiegel gemonteerd om daar bijvoorbeeld verzorgingsproducten op te zetten, zodat u het product direct kunt gebruiken wanneer u uzelf in de spiegel bekijkt. Ook worden deze planchetten onder de spiegel vaak gebruikt om tandenborstels en tandpasta op te leggen.

Een planchet kopen om uw badkamer te ordenen

Een planchet, die u bij ons kunt kopen, kan natuurlijk ook ergens anders dan onder de spiegel geplaatst worden, bijvoorbeeld boven het toilet of bij het bad. De planchetten van Badkamer & Co hebben verschillende afmetingen en zijn vervaardigd uit verschillende materialen. Zo zijn er planchetten met glasplaten verkrijgbaar, maar ook planchetten gemaakt van kunststof. Voor iedere badkamer is een passende planchet te vinden. Als toevoeging bij uw planchet, koopt u bij ons ook een glashouder voor uw waterbeker.

Bestel een planchet

Een planchet kopen is een goed idee als u graag meer zichtbare opbergruimte wilt creëren in uw badkamer. Wilt u meer opbergruimte onder uw wasbak? Bestel dan voor een onderkast in uw badkamer. U kunt ook een kijkje nemen bij onze megadeals, misschien ziet u nog een ander product dat goed in uw badkamer past. Bestel uw artikelen zelf online of neem contact met ons op als u vragen heeft. Stuur ons een e-mail via [email protected] of bel ons op +31 (0)165 858200.