Toiletborstelhouders

€29,00
€36,50
€38,00
€43,00
€43,00
€45,00
€46,00
€47,00
€47,00
€49,00
€52,00

Bij Badkamer & Co kunt u een nieuwe toiletborstelhouder kopen die precies past bij de stijl van uw badkamer of toiletruimte. Toiletborstelhouders bieden u en uw gasten de mogelijkheid om de toiletpot fris en schoon achter te laten. Een laagje water in de toiletborstelhouder zorgt ervoor dat geurtjes niet gemakkelijk vrijkomen en houdt de toiletborstel schoon.

Een toiletborstelhouder kopen in verschillende kleuren en modellen

Toiletborstelhouders zijn verkrijgbaar in uitvoeringen zowel met als zonder deksel. Het voordeel van het kopen van een toiletborstelhouder mét deksel, is dat de toiletborstel niet direct in het oog springt bij binnenkomst in de toiletruimte. Verder zijn er zowel wandmodellen als staande modellen verkrijgbaar. Tegenwoordig wordt er ook gekeken naar het design van een toiletborstelhouder. Daarom heeft Badkamer & Co heeft een uitgebreid assortiment aan toiletborstelhouders en toiletrolhouders, zowel in gewone als in wat stijlvollere modellen.

Neem contact op met ons voor meer informatie

Wilt u een toiletborstelhouder kopen, maar twijfelt u over het geschikte model? Onze medewerkers denken graag met u mee. Neem contact met ons op, zodat wij met u een geschikte oplossing vinden. Naast accessoires, koopt u bij ons ook een volledige toiletset. Bestel hier nieuwe producten voor uw toilet! Als u vragen heeft, kunt u ons bellen op +31 (0)165 858200 of stuur ons een e-mail via [email protected].