Toiletrolhouders

€33,00
€34,00
€37,50
€37,95
€38,00
€38,00
€40,00
€40,00
€42,00
€45,00

Closetrolhouders - Toiletrolhouders

Closetrolhouders hebben ten eerste een praktische functie: de closetrol dient binnen handbereik te hangen. Daarnaast staat een closetrolhouder opgeruimd in het toilet, omdat de closetrol niet los rond slingert. Het is ook hygiënischer om de closetrol op te hangen in plaats van deze op de grond of in de wasbak te zetten.

Closetrolhouders, ofwel wc rolhouders, zijn verkrijgbaar met of zonder klep. Handig aan een klep is dat deze de closetrol op haar plaats houdt, waardoor de closetrol minder kans heeft om van de closetrolhouder af te schuiven. Closetrolhouders zijn er van verschillende merken, waaronder bijvoorbeeld Maxxo. Daarnaast zijn ze er in verschillende kleuren: denk aan chroom, chroom glans, chroom mat, chroom met zwart, wit en rvs. Zo vind je op Badkamer & Co altijd een passende closetrolhouder voor jouw badkamer of toilet.

Meer over toiletrolhouders


Vroeger was het zo dat er in een toilet reserve rolhouders werden geplaatst met vier of vijf rollen, tegenwoordig is dat niet meer. Er wordt nu vaak gekozen voor een toiletrolhouder met klep en een aparte toiletrolhouder die als reserve gebruikt wordt. In het geval dat accessoires zoals een toiletrolhouder na verloop van tijd los gaan zitten, dan kun je het beste accessoires kiezen waarbij de oude gaten worden afgedekt.

Daarnaast is het zo dat een toiletrolhouder en andere accessoires de finishing touch van de toiletruimte of badkamer zijn. Toiletrolhouders kunnen vervaardigd worden van kunststof of messing. Er zijn zelfs toiletrolhouders die met een zuignap tegen de muur geplaatst kunnen worden. Hierdoor is boren niet meer nodig.