Toiletrolhouders

€24,00
€26,50
€29,00
€31,00
€34,00
€34,00
€39,50

Een toiletrolhouder kopen doet u bij Badkamer & Co! Toiletrolhouders hebben ten eerste een praktische functie: de toiletrol dient binnen handbereik te hangen. Daarnaast staat een toiletrolhouder opgeruimd in het toilet, omdat de toiletrol dan niet los rondslingert. Het is ook hygiënischer om de toiletrol op te hangen in plaats van deze op de grond of in de wasbak te zetten.

Online een mooie en functionele toiletrolhouder kopen

Toiletrolhouders zijn verkrijgbaar met of zonder klep. Handig aan een klep is dat deze de toiletrol op de plaats houdt, waardoor de rol minder kans heeft om van de houder af te schuiven. Toiletrolhouders zijn er van verschillende merken. Daarnaast kiest u uit verschillende kleuren: denk aan chroom, chroom glans, chroom mat, chroom met zwart, wit en rvs. Zo kunt u bij Badkamer & Co altijd een passende toiletrolhouder kopen voor uw badkamer of toilet.

Meer over toiletrolhouders

Vroeger was het zo dat er in een toilet reserverolhouders werden geplaatst met vier of vijf rollen, maar tegenwoordig is dat niet meer. Er wordt nu vaak gekozen voor een toiletrolhouder met klep en een aparte toiletrolhouder die als reserve gebruikt wordt. Gaat uw toiletrolhouder na verloop van tijd los zitten, dan wilt u een nieuwe kopen waarbij de oude gaten worden afgedekt. Ook voor een nieuwe toiletkraan kunt u bij ons terecht.

Plaats een bestelling

Daarnaast is het zo dat een toiletrolhouder en andere accessoires als een toiletborstelhouder die u bij ons kunt kopen, de finishing touch van de toiletruimte of badkamer zijn. Toiletrolhouders kunnen vervaardigd worden van kunststof of messing. Er zijn zelfs toiletrolhouders die met een zuignap tegen de muur geplaatst kunnen worden. Hierdoor is boren niet meer nodig. Wilt u meer weten over onze producten? Bel ons op +31 (0)165 858200 of stuur een bericht naar [email protected] voor hulp bij uw bestelling of bestel nu zelf online.