Klassiek vrijstaand

€455,00
€455,00
€455,00
€465,00
€465,00
€465,00

Creëer een stijlvolle badkamer met een vrijstaand ligbad

Een nieuwe trend in de badkamer is het vrijstaande ligbad. Vooral in grotere badkamers komen vrijstaande baden het beste tot hun recht. Vrijstaande ligbaden zijn in veel verschillende vormen en stijlen verkrijgbaar. Zo vind je op Badkamer & Co voor iedere stijl een bijpassend vrijstaand bad.

Stijlen vrijstaand ligbad


Vrijstaande ligbaden zijn er in allerlei stijlen. Een bad op pootjes is bijvoorbeeld gewild omdat deze een klassieke uitstraling heeft. Wil je liever genieten in een modern vrijstaand bad? Kies dan voor een van de vrijstaande ligbaden van Sem. Deze ligbaden hebben strakke lijnen en ronde vormen en passen daardoor perfect in een moderne badkamer.

Alles voor jouw vrijstaande ligbad


Denk bij het aanschaffen van een ligbad ook aan de toebehoren, zoals een badafvoer enbadkraan. Creëer samen met een staande badkraan een echte eyecatcher in je badkamer.

Onze adviseurs helpen je graag


Het kiezen van een ligbad kan vaak erg moeilijk zijn. Twijfel je of een vrijstaand bad de beste keuze is voor in jouw badkamer? Breng dan een bezoekje aan onze showroom. Onze adviseurs kunnen samen met jou kijken welk vrijstaand bad het beste past in jouw badkamer.