Badmeubelsets

€150,00 €295,00
€199,00 €275,00
€200,00
€213,00
€213,00
€225,00

Kies jouw ideale badkamermeubel

Badkamermeubelen drukken een stevige stempel op het karakter van je badkamer. Je kunt helemaal je eigen sfeer creëren, badmeubels zijn namelijk verkrijgbaar in veel verschillende soorten, maten en stijlen. Zo kun je onder andere kiezen voor een badkamermeubel met spiegelkast, een badkamermeubel met waskom of gewoon met spiegel. Badkamermeubelen zijn geschikt voor zowel een kleinere als een grote badkamer. Afhankelijk van de afmeting en het design is er voor iedere badkamer een goed passend badkamermeubel.

Soorten badkamermeubels


Een badkamermeubel bestaat uit een wastafel en onderkast met een of meerdere laden of deuren. Vaak worden badkamermeubelen als complete set aangeboden. Een dergelijke badmeubel set bestaat uit een badkamermeubel met wastafel, onderkast en een spiegel of spiegelkast. De onderkast van een badmeubel is ideaal voor het opbergen van bijvoorbeeld handdoeken of accessoires.

Stijlen badkamermeubels


Omdat een badkamermeubel een belangrijk onderdeel is van de sfeer in je badkamer, is het belangrijk om een badmeubel te kiezen dat past bij de stijl in je badkamer. Badkamer & Co heeft badkamermeubelen in verschillende stijlen, van modern en strak tot landelijk en klassiek. Vaak kun je bij een badmeubel een bijpassende kolomkast vinden. Wil je een losse spiegel combineren met een badkamermeubel zonder spiegel? Zorg dan dat deze bij de stijl van je badkamer past.

Wij helpen je graag verder


We begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken. De adviseurs in onze showroom luisteren graag naar jouw wensen en staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze. Bezoek onze showroom of maak een afspraak!