Waskom kopen

€42,50
€53,50
€60,50
€65,00
€69,00
€77,00
€79,00
€79,00
€84,00
€84,00
€85,50
€85,50

Een waskom kopen voor uw badkamer doet u in de webshop van Badkamer & Co. Waskommen zorgen voor een luxe en moderne uitstraling in uw badkamer. Daarom is het belangrijk dat u kiest voor een exemplaar dat goed past bij de rest van uw ruimte. Bovendien betaalt u nooit te veel voor onze waskommen. Wij vinden dat goede kwaliteit voor ieder budget mogelijk moet zijn.

Een waskom kopen voor in de badkamer

Waskommen zijn er in verschillende soorten en maten. Als u in onze webshop een waskom gaat kopen voor in uw badkamer, heeft u daarom veel keuze. Gaat u voor een rechthoekige waskom, een ronde of ovale? Het kan allemaal. U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een wastafelblad onder uw waskom. Wilt u boven uw waskom meer opbergruimte creëren voor uw tandenborstel of uw make-up? Schaf dan een planchet aan om uw badkamer helemaal af te maken.

Ontdek alle mogelijkheden

U kunt bij ons een vrijstaande waskom kopen voor uw badkamer of u kiest voor een goede combinatie met een bestaand badmeubel. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden, die u zelf in ons online assortiment bekijkt. Het grote aanbod aan waskommen zorgt er op die manier voor dat er altijd een exemplaar bij zit dat u aan weet te spreken. Kijk ook eens bij onze combideals als u in één keer een compleet badmeubel wilt aanschaffen. Bestel uw waskom nu online of vraag via ons contactformulier om een offerte. Het is ook mogelijk om ons te contacteren via +31 (0)165 858200 of [email protected].