Hoekinstap

€179,00 €312,50
€299,00 €318,00
€360,00
€361,00
€366,00

Douche met hoekinstap: ideaal voor de kleinere badkamer

Wanneer je beperkte ruimte hebt in je badkamer is een douche met hoekinstap ideaal. Zowel de linker als rechter wand van een douche met hoekinstap hebben de functie van een deur. Dankzij het openslaan van beide deuren wordt er een ruime inloop gecreëerd.

Hoekinstap met vaste segmenten


Naast de standaard douches met hoekinstap zijn er ook hoekinstap douches met vaste segmenten. Beide deuren van een standaard douche met hoekinstap kunnen helemaal openslaan. Bij een douche met hoekinstap met een vast segment blijft het segment vast op zijn plaats en draait de deur op een verder punt open. Dit is ideaal wanneer je een radiator of handdoekrek naast de doucheruimte hebt hangen.

Op de vloer of op een douchebak?


Steeds vaker worden ook douchecabines direct op de vloer gemonteerd in plaats van op een douchebak. Tegenwoordig zijn er echter ook douchebakken met een prachtig design. Wanneer je je douche met hoekinstap op de vloer wilt plaatsen zorg er dan voor dat de vloer voldoende waterpas is.

Verken de mogelijkheden


Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jouw ideale doucheruimte te creëren. Kies afhankelijk van de situatie van jouw badkamer voor een douche met hoekinstap, een kwartronde douche of een vijfhoekige douche. In onze showroom krijg je een impressie van alle verschillende mogelijkheden.