Kwartrond

€99,00 €199,00
€242,00
€371,00
€594,00

Kwartronde douchecabine: modern en ruimtebesparend

Een kwartronde douchecabine geeft een moderne en gestroomlijnde uitstraling aan je badkamer. Dankzij de vorm is de kwartronde douchecabine een ruimtebesparende oplossing, ideaal wanneer je badkamer niet erg ruim is. Ons assortiment bevat kwartronde douchecabines van onder andere Sem, Maxxo en Wiesbaden.

Welke deur voor jouw kwartronde douchecabine?


Kwartronde douchecabines zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Afhankelijk van jouw persoonlijke smaak en ruimte in je badkamer kun je bijvoorbeeld kiezen voor een douchecabine met draaideuren of met schuifdeuren. Een douchecabine met schuifdeuren is ruimtebesparend en ideaal voor badkamer met beperkte ruimte. Een kwartronde douchecabine met draaideuren zorgt voor een ruime instap.

Kwartronde douchecabine met vaste segmenten


Heb je direct naast je douchecabine een handdoekrek of radiator hangen? Kies dan voor een kwartronde douchecabine met vaste segmenten. Dankzij de vaste segmenten slaan de deuren pas op een verder punt open, waardoor de deuren niet tegen het object aan de muur slaan.

Verken de mogelijkheden


Douchecabines zijn er in alle soorten en maten. Zodoende is er voor iedere badkamer wel een passende douchecabine. Wanneer je hulp nodig hebt met het bepalen van de meest geschikte douchecabine voor jouw badkamer, breng dan een bezoekje aan onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag verder.