Vierkant

€339,00
€342,00
€348,00
€354,00
€354,00

Benut je ruimte goed met een vierkante douchecabine

Douchecabines zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van de ruimte in je badkamer kun je kiezen voor een vierkante douchecabine, kwartronde douchecabine of een douchecabine met hoekinstap. Een vierkante douchecabine is uitermate geschikt voor een badkamer met voldoende ruimte, vooral wanneer je kiest voor een vierkante douchecabine met een draaideur.

Een draaideur of schuifdeur


Vierkante douchecabines zijn verkrijgbaar in diverse varianten. Zo zijn er bijvoorbeeld vierkante douchecabines met een draaideur. Wanneer je genoeg ruimte heb in je badkamer is deze variant erg geschikt. Heeft jouw badkamer beperkte ruimte? Dan kun je ook kiezen voor een vierkante douchecabine met een schuifdeur. Een schuifdeur is ruimtebesparend en ideaal voor de minder ruime badkamer.

Op de vloer of op een douchebak?


Je kunt ervoor kiezen om je douchecabine direct op de betegelde vloer te installeren of op een douchebak. Wanneer je ervoor kiest om de douchecabine op de vloer te plaatsen, zorg er dan voor dan de vloer voldoende waterpas is. Voor iedere vorm douche hebben wij passende douchebakken.

Verken de mogelijkheden


Van vierkante douche tot vijfhoekige douche, alles is mogelijk. Welke vorm douchecabine het meest geschikt is voor jouw badkamer hangt af van de beschikbare ruimte. Onze adviseurs in onze showroom voorzien je graag van een deskundig advies en weten welke douchecabine het meest geschikt is voor jouw badkamer.