Vijfhoekig

€609,00
€629,00

Vijfhoekige douchecabine: een stijlvolle, ruimtebesparende douchecabine

Een douchecabine wordt vaak gebruikt en is een opvallend onderdeel van de badkamer. Daarom is het belangrijk dat, ook in een minder ruime badkamer, een douchecabine comfortabel én stijlvol is. Wanneer je beperkte ruimte heb in je badkamer is een vijfhoekige douchecabine een ideale uitkomst. Deze douchecabine wordt in een hoek geplaatst, waardoor je ruimte bespaart. Vijfhoekige douchecabines bieden een extra voordeel, dankzij de vorm kun je zijdelings instappen.

Welke deur voor jouw vijfhoekige douchecabine?


Vijfhoekige douchecabines zijn er in verschillende maten. Ook heb je de keuze uit verschillende deuren. Zo heb je douchecabines met draaideuren en met ruimtebesparendependeldeuren. Kies de douchecabine met de deur die geschikt is voor de situatie in je badkamer.

Op de vloer of op een douchebak?


Je kunt een vijfhoekige douchecabine direct op de betegelde vloer installeren of op een douchebak. Voor vijfhoekige douchecabines zijn er bijpassende vijfhoekige douchebakken. Wil je de douchecabine direct op de vloer monteren? Controleer dan goed of de vloer voldoende waterpas is.

Ontdek alle mogelijkheden


Een douchecabine kiezen die het meest geschikt is voor je badkamer kan lastig zijn. Kom naar onze showroom en vertel onze adviseurs wat jouw wensen zijn. Onze adviseurs voorzien je graag van een deskundig advies en weten welke douchecabine in welke badkamer het beste past.