Pendeldeuren

€438,50
€464,00

De pendeldeur: ruimtebesparend én stijlvol

Regelmatig is er geen ruimte in een badkamer voor een draaideur. Dat kan komen door andere objecten in de badkamer of omdat het plafond van de badkamer schuin afloopt. In dat geval kun je kiezen voor een pendeldeur. Een pendeldeur bestaat uit twee openslaande delen en kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaien. Voor de kleinere badkamer is daarom een pendeldeur ideaal. Daarnaast zorgt een pendeldeur voor een subtiel elegante uitstraling.

Houd je badkamer optisch groot


Wanneer je een kleinere badkamer hebt wil je graag dat deze zo ruim mogelijk oogt. Kies dan voor een glazen douchewand of douchedeur. Op die manier blijft je badkamer één groot geheel. Naast een ruimtelijk effect is een glazen douchedeur ook eenvoudig schoon te maken.

Pendeldeur voor nis of zijwand


Wat voor doucheruimte wil jij compleet maken met een pendeldeur? Wanneer je in een nis een pendeldeur wilt plaatsen, kies dan voor een pendeldeur voor nis. Je kunt ook in combinatie met een douchewand een ruime doucheruimte creëren.

Heb jij je keuze al gemaakt?


Douchedeuren zijn er in vele soorten en maten. Wanneer je twijfelt welke deur voor jouw badkamer geschikt is kun je ons altijd om advies vragen. Breng ook een bezoek aan onze showroom, hier kun je de verschillende douchedeuren in het echt bekijken.