Schuifdeuren

€332,50
€450,00

De schuifdeur: ideaal voor een minder ruime badkamer

Een douchedeur is een stijlvolle manier om je doucheruimte mee af te sluiten. Het spatwater blijft binnen de doucheruimte waardoor de rest van je badkamer droog blijft. Een schuifdeur is ideaal wanneer er beperkte ruimte beschikbaar is in je badkamer. Omdat een schuifdeur naar links of naar rechts openschuift heb je geen last van openslaande deuren die ruimte in beslag nemen.

Schuifdeur varianten


Schuifdeuren zijn er in 3 verschillende varianten: 1-delig, 2-delig en 3-delig. Schuifdeuren met een kleinere afmeting zijn meestal 3-delig. Kies afhankelijk van jouw persoonlijke smaak een schuifdeur met profiel of een schuifdeur zonder profiel.

Creëer de stijl die jij wilt


Een douchedeur maakt de stijl van de doucheruimte in de badkamer compleet. Je kunt kiezen voor een schuifdeur met profiel voor een elegante uitstraling. Wanneer een minimalistische uitstraling meer jouw ding is kun je kiezen voor een schuifdeur zonder profiel. De handgrepen van een schuifdeur kunnen verschillen van een kleine vierkante handgreep tot een lange handgreep.

Welke douchedeur is geschikt voor jouw badkamer?


Welke douchedeur het meest geschikt is voor je badkamer is afhankelijk van de situatie en ruimte in je badkamer. De adviseurs in onze showroom staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze.