Vouwbare nisdeuren

Douchedeur voor in een nis

Een doucheruimte in een nis wil je natuurlijk mooi afsluiten met een perfect passende douchedeur voor een nis. Zo’n douchedeur is ideaal, er komt namelijk geen spatwater terecht in je badkamer. De douchedeuren zijn allemaal verkrijgbaar in doorzichtig glas. Wens je toch wat meer privacy? Kies dan voor een douchedeur van matglas. Veel van de douchedeuren zijn voorzien van een speciale coating waardoor vuil en kalk geen kans krijgen om op het oppervlak te hechten. Dat maakt deze douchedeuren ook nog een onderhoudsvriendelijk.

Schuifdeur, pendeldeur, of draaideur?


Douchedeuren voor een nis zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Kies afhankelijk van de beschikbare ruimte in je badkamer en je persoonlijke smaak voor een nisdeur als draaideur, pendeldeur of schuifdeur. Wanneer je een minder ruime badkamer hebt is een pendeldeur of een schuifdeur een geschikte keuze voor je badkamer.

Nisdeur met vast segment


Een nisdeur met vast segment is ideaal wanneer je naast je ruime doucheruimte een radiator of handdoekrek hebt hangen. Het vaste segment blijft op zijn plaats en de deur draait op een verder punt open. Hierdoor raak de deur geen andere objecten in de badkamer.

Maak de juiste keuze


Kiezen uit een groot assortiment kan soms lastig zijn. Het is belangrijk dat een nisdeur perfect in de nis past. Daarnaast is het ook van belang dat je de juiste deuren kiest, bijvoorbeeld een schuifdeur bij beperkte ruimte. Wanneer je graag persoonlijk advies ontvangt over welke nisdeur het meest geschikt is voor jouw nis kun je altijd terecht in onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag verder.