Catalogus

Houd je badkamer optisch ruim met een inloopdouche

Een inloopdouche staat voor ruimte en luxe. Een kenmerk voor elke inloopdouche is dat het douchegedeelte inloopvrij en dus gelijkvloers is. In de badkamer wordt een vrije muur of glazen wand geplaatst waarachter men kan douchen. Dit creëert een ruimtelijk gevoel en zorgt voor veel gebruiksgemak.

Betegelde vloer of douchebak?


Vroeger werd er vaak gedouched op een douchebak. Deze zijn eenvoudig te installeren en je bent verzekerd van een waterdichte ruimte. Tegenwoordig gaat het niet alleen om functionaliteit, maar ook om design. Daarom wordt de vloer in een inloopdouche vaak door betegeld, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een douchegoot. Douchegoten zijn er ook in alle soorten en maten: met flens, zonder flens, vloerflens of muurflens. Op die manier is er voor elk wat wils. Tegenwoordig zijn er ook stijlvolle platte douchebakken verkrijgbaar die nagenoeg gelijkvloers kunnen worden ingebouwd. Kies uit de verschillende opties je favoriete basis voor jouw inloopdouche.

Creëer de stijl die jij wilt


Dankzij het transparante glas houd je met een inloopdouche je badkamer optisch ruim. Wanneer je een minimalistische uitstraling wilt creëren, ga dan voor een profielloze inloopdouche. Inloopdouches met profiel zorgen op hun beurt weer voor een elegante uitstraling. Kies uit een van de vele douchekranen , regendouches en handdouches de douchegarnituur die bij jouw inloopdouche past. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, het gevoel van ruimte bij een inloopdouche zal altijd aanwezig zijn.

Verken je mogelijkheden


Heb je al een keuze gemaakt of weet je niet goed waar je moet beginnen? De adviseurs in onze showroom helpen je graag met het vinden van de geschikte douche voor jouw badkamer.