Geberit Geberit inbouwreservoir up 320, drukplaat Sigma wit, Toilet Molina
Geberit inbouwreservoir up 320, drukplaat Sigma wit, Toilet Molina
Geberit

Geberit inbouwreservoir up 320, drukplaat Sigma wit, Toilet Molina


             

Productomschrijving:

Compleet met: *Geberit inbouwreservoir up 320 *Drukplaat Sigma wit *Toilet Molina

Product informatie

Geberit inbouwreservoir up 320 met drukplaat Sigma wit en  toilet softclose

Dit inbouwreservoir beschikt over een waterbesparend spoelsysteem. Je kunt namelijk kiezen tussen een grote- en een kleine spoeling. Zo kun je het waterverbruik aanpassen naar de boodschap. Het Geberit UP320 inbouwreservoir is geschikt voor elk wandcloset. Een bedieningspaneel is niet inbegrepen. De bedieningspanelen uit

Wandcloset Molina :

Best Design wandcloset one-pack Molina incl.zitting glans-wit

-Kleuren zijn ter indicatie / kleur van de zitting kan afwijken van het closet.

-Materiaal: closet: Keramiek

-Materiaal: zitting: UF Duroplastic inclusief Soft-Closing

-HOH: 18 cm

-Diepspoel uitvoering

De pot heeft een glans witte kleur. De moderne closetpot is voorzien van een diepspoel spoelvorm waardoor alles direct het water bereikt. Dit voorkomt vieze geurtjes en is hygiënischer.

Het materiaal waar de toiletpot van is gemaakt is keramiek. De meeste toiletpotten zijn gemaakt van keramiek en dat heeft een goede reden. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal met een glas oppervlak. Keramiek bevat gesloten poriën waardoor vuil en bacteriën niet in het materiaal kunnen dringen. Dat maakt keramiek onderhoudsvriendelijk en hygiënisch en daarmee een perfect materiaal voor in de sanitair.

De design pot is 55 cm diep en is voorzien van een toiletzitting. De zitting heeft een softclose systeem en is gemaakt van duroplast. Een stevig en antibacterieel materiaal dat goed schoon te houden is. Dit komt mede doordat duroplast geen poriën heeft. Er kan geen vuil tussen en is daardoor hygiënisch en gebruiksvriendelijk.

 

Lees meer

Klantbeoordelingen


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Uw review toevoegen