Inbouwreservoirs

€575,00
€235,00
€240,00
€259,00
€197,00
€170,00
€181,00
€537,00
€537,00

Het juiste inbouwreservoir voor jouw toilet

Een inbouwreservoir wordt ingebouwd in de muur achter je toilet en is een essentieel onderdeel van het toilet. Wat de meesten niet weten is dat bij de keuze van een inbouwreservoir je ook indirect kiest voor de bedieningsplaat. Bedieningsplaten voor het toilet zijn namelijk afhankelijk van het type inbouwreservoir. Kies altijd een inbouwreservoir van een gerenommeerd merk als Geberit. Zij geven minimaal 10 jaar garantie waardoor je bij problemen verzekert bent van reserveonderdelen.

Laag en ondiep reservoir


Voor elke situatie is er wel een geschikt inbouwreservoir te bedenken. Zo zijn er onder andere lage en ondiepe inbouwreservoirs. Een extra laag inbouwreservoir is uitermate geschikt om onder een raam te plaatsen.

Vloerstaand inbouwreservoir en hoekreservoir


Wanneer je het toilet in een hoek wilt plaatsen dien je te kiezen voor een hoekreservoir. Geberit Monolith Plus heeft vloerstaande inbouwreservoirs geschikt voor vloerstaande toiletten en hangende toiletten.

Onze adviseurs staan voor je klaar


Weet jij al welk nieuw toilet met inbouwreservoir je wilt? In onze showroom geven wij je een goede impressie van de verschillende toiletten. Daarnaast staan onze adviseurs klaar voor persoonlijk advies over alle toiletten en verschillende inbouwreservoirs.