Wandclosets

€3,50
€40,00
€57,00
€68,00
€86,50
€113,00

Een geschikt hangend toilet voor iedere badkamer

Wanneer je de keuze maakt voor een hangend toilet zijn er verschillende dingen van belang te weten. Je kunt namelijk kiezen tussen een diepspoel (hangend toilet met plons) of een vlakspoel (hangend toilet met plateau) model. Een diepspoel hangend toilet is verreweg het meest verkochte model. Deze zorgt ervoor dat de behoefte meteen in het water valt, wat hygiënischer is en nare luchtjes markeert. Als ervoor een vlakspoel wandcloset gekozen wordt dan is dat meestal voor boven en voor medische redenen.

Compacte hangende toiletten


Naast reguliere hangende toiletten zijn er ook wandclosets die speciaal voor een kleine ruimte zijn gemaakt. Een compact hangend toilet is aan de achterzijde iets korter gemaakt waardoor er ca. 8 centimeter ruimte wordt gewonnen. Wanneer je weinig beschikbare ruimte heb in je badkamer of toiletruimte is een compact toilet ideaal.

Belangrijk bij een hangend toilet


Het is ook van belang een hangend toilet te kiezen dat past in de stijl en sfeer van de badkamer. Wanneer je het toilet regelmatig als stoel gebruikt is het handig als er voor een toiletzitting wordt gekozen waarbij het deksel in zijn geheel over de zitting heen valt. Dit voelt hygiënischer en ziet er vaak ook beter uit. Tenslotte is het verstandig om goed na te denken over de hoogte waarop je het wandcloset wilt hangen. Bij een persoon van 180 cm kun je een wandcloset het beste op 45 cm hoogte hangen.

Wij helpen je graag verder


Wil je graag eerst diverse hangende toiletten in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag bij het kiezen van het juiste toilet.