Wastafels

€49,00
€52,50
€74,00
€84,00
€89,50
€90,00
€97,00
€112,00

Standaardwastafel, eenvoudig maar stijlvol

Een standaard wastafel is in principe een eenvoudig type wastafel. Dat wil echter niet zeggen dat ze er niet mooi uit zien. Een uitgebreid assortiment vol prachtige design standaard wastafels vind je bij Badkamer & Co. Standaard wastafels zijn verkrijgbaar in diverse breedtes van 30 tot en met 140cm.

Het kiezen van een wastafel


Bij het kiezen van een standaard wastafel, moet je je eerst bedenken of je de wastafelkraan uit de wand wilt laten komen of op de wastafel zelf wilt plaatsen. Wanneer je kiest voor een wandkraan, heb je een wastafel zonder kraangaten nodig. Een wastafel is ook van invloed op de stijl van je badkamer. Kies afhankelijk van de stijl die je wilt creëren een strakke, vierkante wastafelkraan of een ronde, moderne wastafelkraan.

Wastafel op een meubel of wastafelblad plaatsen?


Wil je de standaard wastafel op een meubel of wastafelblad plaatsen? Dan raden wij aan om een standaard wastafel te kiezen die aan de onderzijde geslepen is. Ook is het verstandig om een coating aan te laten brengen. Dit is een extra gladde laag die de wastafel weert tegen vuilhechting en aantasting.

De mogelijkheden zijn eindeloos


Heb je nog geen keuze kunnen maken uit onze wastafels? Onze uitgebreide showroom zal je zeker inspireren! Wat voor wastafel je ook zoekt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze adviseurs tonen je graag de verschillende wastafels die het best passen in jouw badkamer.