Een badkraan als een waterval

Wanneer u op zoek bent naar een moderne badkraan, kies dan voor een kraan die stroomt als een waterval. Een watervalkraan heeft in plaats van een smalle tuit, een brede uitloop. Hierdoor stroomt het water in een vloeiende beweging de badkuip in, en niet met een harde straal. Heeft u twijfels of een watervalkraan wel geschikt is voor uw bad? De medewerkers van Badkamer & Co denken graag met u mee om een passende oplossing te verzinnen.

 

Hulp nodig bij het kiezen van een nieuwe badkamer meubel?

Contacteer ons nu! 

 

Een badkraan kopen die stroomt als een waterval

Met een badkraan met waterval ervaart u een wellnessbeleving in uw eigen badkamer. U heeft de keuze uit verschillende modellen. Kiest u voor een staande kraan, of een opbouw- of inbouwkraan, waarbij het lijkt alsof het water uit de muur komt? Als u een watervalkraan koopt als badkraan, moet u natuurlijk ook een bad hebben. Bij ons zijn verschillende ingebouwde en vrijstaande baden te koop. U kunt ook voor verschillende badwanden bij ons terecht.

Neem contact op voor meer informatie

Naast dat u bij ons een badkraan met waterval koopt, kunt u bij ons ook terecht voor andere soorten kranen. U plaatst eenvoudig een bestelling via onze webshop en u benadert onze medewerkers wanneer u meer informatie wilt over een van onze producten. U kunt ons bellen op  +31 (0)165 858200 of u stuurt een bericht naar [email protected]. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

Badkamer & Co

 

Klik op het kaartje om de route naar Badkamer & Co te bekijken