Algemene Voorwaarden

IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER

Artikel 1.

Wij zijn Badkamer & Co.

 • Wij zijn ook:

  Badkamerenco.nl
  en
  Yaro Import & Export BV

 • Je kunt ons zo bereiken:

  Bellen: 0165 858200
  Mailen: [email protected]
  Vriend worden: facebook.com/pages/Badkamer-Co/384020091679092?fref=ts

 • We zijn telefonisch bereikbaar op de volgende tijden:

  Maandag van 13.00 - 17.30 uu en Dinsdag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 17.30 uur

 • En als je van lange nummers houdt:

  Dit is ons KvK-nummer: 64216365
  Dit is ons BTW-identificatienummer: NL 855569979B01


TOEPASSELIJKHEID

Artikel 2.

 

 • Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten. Als je iets bij ons koopt of hebt gekocht, natuurlijk. Anders is het niet zo toepasselijk.
 • Soms bieden wij aparte voorwaarden aan bij een product. Ook dan gelden deze algemene voorwaarden. Als de verschillende voorwaarden elkaar tegenspreken, kies jij de meest gunstige. Maar zie ook lid 3.
 • Wij doen niet zo moeilijk.

 

HET AANBOD

Artikel 3.

 

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen, wat het kost en of je het kunt ruilen. Beloofd.

 

DE OVEREENKOMST

Artikel 4.

 • Je doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Daar werken onze IT developers iedere dag hard voor.

 • Als je een bestelling bij ons doet, krijg je daarvan een bevestiging per e-mail.

 • Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze site. Het is natuurlijk wel handig als je de (digitale) bon goed bewaart.

 

HERROEPINGSRECHT

Artikel 5.

 

 • Heb je het product hebt ontvangen en ben je er niet blij mee? Dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 14 dagen terug.

 • "Daarom" accepteren we ook als reden.

  

VERPLICHTINGEN TIJDENS BEDENKTIJD

Artikel 6.

 

Tijdens de bedenktijd mag je het product uitpakken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer in 'winkelstaat' is, dan kan het zo zijn dat je minder of geen geld voor het product terugkrijgt.

  

VERZENDKOSTEN IN GEVAL VAN HERROEPING

Artikel 7.

 

Die zijn er niet als je het product zelf terug brengt. Moeten wij het komen afhalen dan betaal je € 55,-

  

VERPLICHTINGEN VAN YARO IMPORT EXPORT BV BIJ HERROEPING

 

Artikel 8.

 

Die zijn er niet als je het product zelf terug brengt. Moeten wij het komen afhalen dan betaal je € 55,-

  

VERPLICHTINGEN VAN YARO IMPORT EXPORT BV BIJ HERROEPING

Artikel 9.

 

Zodra jij binnen 14 dagen bij ons aangeeft iets terug te willen sturen, doen wij dit:

 • We sturen na ontvangst van jouw aanvraag een bevestiging, en;

 • We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 14 dagen terug.

  

UITSLUITING HERROEPINGSRECHT

Artikel 10.

 

Je begrijpt vast dat je de volgende artikelen niet kunt terugsturen:

                          >Beschadigde producten die niet binnen 24 uur na bezorging zijn gemeld.

                          >Producten waarvan de verpakking totaal is vernield zodat het voor ons nverkoopbaar wordt.

                          >Producten die gemonteerd zijn geweest dan wel zijn gebruikt.

                          >Producten die uit een outlet of showroom zijn verkocht. Deze kunnen namelijk gebruikssporen dan wel beschadigingen bevatten.

  

DE PRIJS

Artikel 11.

 

 • Zie artikel 3.

 • Er is geen verschil tussen de prijzen in onze winkels en op onze website.

 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 • Verzending vanaf € 100,- is gratis. Tot € 100,- betaal je € 7,95 verzendkosten.

  

CONFORMITEIT EN GARANTIE

Artikel 12.

 

 • Zie artikel 4.

 • Je hebt recht op een goed product, punt. Is er toch iets mee aan de hand, dan lossen we het voor je op. Hierbij volgen we altijd de wet.

 • Mocht je een product afhalen, controleer het product dan voordat je het inlaadt. Vanzelfsprekend vervalt niet de garantie op productfouten en dergelijke, echter voor schade die ontstaat of ontdekt wordt als het bij thuiskomst of op de werkplek wordt neergezet zijn wij niet verantwoordelijk.

  

LEVERING EN UITVOERING

Artikel 13.

 

 • Wij doen ons best om jou goed van dienst te zijn. Daar zijn we een beetje obsessief in.

 • Als we een besteld product niet meer kunnen leveren krijg je je geld terug, of bieden we je een goed alternatief aan. Zo'n vervangend artikel mag je altijd ruilen.

 • Als een product beschadigt of kwijtraakt voordat het bij jou of een door jou aangewezen ontvanger aankomt, is dat onze verantwoordelijkheid.

 • Wij worden door derden aangeleverd en hierdoor kunnen vertragingen optreden. Dit is voor ons een overmacht en we kunnen hiervoor ook niet aansprakelijk worden gesteld.

 • Badkamer & Co is een leverende partij. Als u er voor kiest een product zelf te monteren óf te laten monteren door een derde partij, dan bent u zelf verantwoordelijk voor deze montage. Te late leveringen dient u dan ook zelf te regelen met uw monteur. Wij kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

  

BETALING

Artikel 14.

 

 • Klopt iets niet in de betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

  

KLACHTENREGELING

Artikel 15.

 

 • Heb je een klacht? Vervelend.

  We doen er alles aan om je klacht te verhelpen. Uiteraard hebben we daar een mooie procedure voor.

 • Als je een klacht hebt, laat het ons dan snel weten. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je goed helpen.

 • Het is belangrijk een product te testen vooraleer je het in gebruik neemt. Aansluitingen en/of productiefouten kunnen altijd aanwezig zijn. Het is makkelijker iets te verhelpen als het gelijk wordt geconstateerd dan dat je het "weken" later pas opmerkt, terwijl het er misschien al was ten tijde van de montage of plaatsing. Yaro Import & Export BV (Badkamer & Co) is niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan die ten tijde van de plaatsing gezien of bemerkt had kunnen worden.

 • Uiterlijk binnen 2 dagen krijg je antwoord van ons. We helpen je direct, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.


MONTAGE

Artikel 16.

 

 • Als je je aangekochte producten laat monteren door andere of je gaat er zelf mee aan de slag is dat natuurlijk oké. Je spaart er natuurlijk geld mee uit, dat je aan andere mooie spullen kunt besteden. Badkamer & Co is echter niet verantwoordelijk voor (gevolg)schade die ontstaat nadat een product is gemonteerd. Wij kunnen producten perfect laten monteren door derden. Je ontvangt hiervoor een prijs voordat je de beslissing hoeft te nemen. Een voordeel hiervan is dat wij wél aansprakelijk zullen blijven voor de (gevolg)schade na montage.


BEELDMATERIAAL WEBSITE

Artikel 17.

 
Foto`s en video`s die op onze website zijn bijgevoegd worden zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid gemaakt. Helaas is het mogelijk dat kleuren iets afwijken doordat verschillende foto`s gemaakt worden met een verschillende lichtinval. Het kan daardoor lijken dat kleuren ten opzichte van elkaar afwijken.EMAILVERKEER


Artikel 18.

 
De informatie verzonden in e-mail berichten is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde. Gebruik van deze informatie door anderen dan de geadresseerde is verboden. Indien u een bericht ten onrechte ontvangt, wordt u verzocht de inhoud niet te gebruiken maar de afzender direct te informeren door het bericht te retourneren en het daarna te verwijderen. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is wettelijk niet toegestaan. Wij staan niet in voor de juiste overbrenging van een verzonden e-mail, noch voor de tijdige ontvangst daarvan. Externe e-mail wordt door ons niet gebruikt voor het aangaan van verplichtingen. 

 

Dit waren onze algemene voorwaarden. Lekker duidelijk, toch? Als wij in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.

Voor iedereen die houdt van simpel en helder, hebben we onze algemene voorwaarden in duidelijke taal opgeschreven. Vinden we zelf ook fijn.Of verheugde je je op een stevige juridische tekst? Geen zorgen. De Nederlandse Thuiswinkel Organisatie heeft ook algemene voorwaarden opgesteld. Daar staat precies hetzelfde in, maar dan lekker ingewikkeld.

AANKOPEN IN DE SHOWROOM

 

Artikel 19.

 
Voor aankopen in de showroom gelden aanvullende- en afwijkende voorwaarden. Deze voorwaarden kunt u hier downloaden. Tevens worden deze voorwaarden bij elke aankoop in de showroom aan de afnemer overhandigd.