Betaalmethoden

iDeal 

iDeal is het betalen van je aankoop door middel van het internetbankieren van je eigen bank. iDeal is eenvoudig en veilig, je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank.
 

Creditcard 

Betalen met je creditcard kan via PayPal (zie hieronder)

 

PayPal 

Via PayPal kun je per creditcard betalen. Ook kun je gemakkelijk via je PayPalaccount    
overmaken. PayPal, de nieuwe 
standaard. PayPal rekent 3% aan extra kosten. Helaas moeten we deze doorberekenen.

 

Vooruitbetaling per bank 

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van Yaro Import & Export BV overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

 

               Onze rekeninginformatie is:

               Badkamer & Co (Yaro Import & Export BV)

               IBAN: NL12INGB0006984289

               BIC: INGBNL2A

 

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

 

Betalen aan de bezorger 

Betalen aan de bezorger betekent niets anders dan betalen aan de deur. Zodra je je bestelling hebt ontvangen betaal je het verschuldigde bedrag aan de bezorger. We zijn genoodzaakt hiervoor € 10,- administratiekosten te berekenen. U kunt contant aan de chauffeur betalen echter heeft de bezorger heeft ook een pinautomaat bij zich.

Bitcoin 

Bitcoin is een nieuwe vorm van geld: revolutionair, neutraal en vrijwillig. Om het simpel te stellen: bitcoins zijn digitaal geld en je kan ze dus gebruiken net zoals je dat met Euro's of Dollars zou doen. Je kan er goederen mee kopen, ze onderling uitwisselen, ze ontvangen in ruil voor een dienst, ermee speculeren of ze weer omruilen voor bijvoorbeeld Euro's. Klik hier voor een filmpje met uitleg over Bitcoin.

Bancontact/Mister Cash 

Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor vlot betalingsverkeer en groeide intussen uit tot Belgische marktleider van elektronische kaartbetalingen.