Reviews

 

 



 

  Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4

Uw ervaringen met Badkamer & Co zijn enorm belangrijk voor ons en spreken voor zich. De gemiddelde beoordeling van 9.4 wordt door ons zeer gewaardeerd. Tevreden klanten, een goede afhandeling, snelle service en vele contactmogelijkheden zijn factoren waar wij ons in onderscheiden.
De gemiddeld met een 9,4 gewaardeerde reviews verzamelen wij en tonen wij hieronder in ons overzicht.

 

   Plaats een review

 

 

Jan en Ida Paulis               24-9-2018 13:20:00


Goede kwaliteit spullen. Supernetjes geholpen.

 

Mees B.
              24-9-2018 11:06:00


Dolgelukkig met de door Badkamer & Co geleverde materialen. Dank jullie hartelijk!

 

P. van Sarel               22-9-2018 12:19:00


Netjes en kundig personeel. Mooie producten

 

Sjamel vdA
              21-9-2018 12:12:00


Als je echt een topgoedkope prijs wil voor degelijke mooie materialen, kun je dit bedrijf niet overslaan.

 

van Overveld
              19-9-2018 11:18:00


Klasse

 

Fam. Doormaal               18-9-2018 13:32:00


Geheel zoals verwacht alles goed gelopen. Geen enkele aanmerking

 

Ali Samed
              17-9-2018 10:18:00


Gehele ordergang perfect gelopen

 

Anoniem
              16-9-2018 14:19:00


Complimenten

 

Pino Valippo
              15-9-2018 14:52:00

Topbedrijf!

Geen enkele op of aanmerking verder

 

Patrick Siemens
              14-9-2018 16:44:00


Ik, en zeker ook mijn vrouw en dochters, zijn enorm content met de loop en gang van zaken bij dit bedrijf en de producten die ze leveren

 

Coppens
              12-9-2018 16:45:00


We zijn ontzettend goed geholpen door de medewerkers van Badkamer & Co. Ze hebben verstand van zaken en vullen aan als het nodig is.

 

Viola Benschot
              12-9-2018 14:03:00


Topbedrijf!!

 

Karel Opzand
              12-9-2018 10:08:00


Kundig personeel. Klantvriendelijk en.....gezellig :-)

 

Alie & Kees van Zetten
              11-9-2018 12:11:00


Ondanks een paar negatieve reviews op internet, hadden we toch besloten naar Roosendaal af te reizen en nu de spullen geleverd zijn kunnen we zeggen dat we daar geen spijt van gehad hebben.

Prijzen in de showroom kwamen overeen met wat de site, anders dan bij andere zaken, deed verwachten , de klantvriendelijkheid en begeleiding tot aan levering heel goed, kortom Klasse!!!

Ook Tegelstore, heeft ons goed geholpen nadat we 2 pakken tegels te kort kwamen.

Kunnen jullie dus iedereen aan bevelen.

 

Ren B.
              21-8-2018 11:02:00


Geweldig bad. Mooi afgewerkt

 

Fam. Boogaard
              18-8-2018 13:32:00


Top geholpen in de showroom. We zijn er zeker van dat het een supermooie badkamer wordt.

 

Samir Aloub
              18-8-2018 10:15:00


Mooie showroom. De bad is ook heel mooi

 

Apenootje
              17-8-2018 15:52:00


We zijn ontzettend blij met onze spullen. Ga zo door badkamer en co

 

Filip Heremans
              11-7-2018 11:50:00

Heel fijne ervaring

Wij hebben een drietal jaar geleden een vrijstaand bad gekocht bij Badkamer & co en dat was een hele fijne ervaring: snelle levering en een goede service na verkoop. De badstop was na drie jaar stuk en werd gratis vervangen.

Een opmerking over het product: het bad is van een goede kwaliteit maar de aansluitset plaatsen was niet makkelijk. Enige ervaring helpt daar toch wel bij.

 

Patrick Vos
              11-7-2018 17:44:00


Wat een topzaak, wij hebben bij badkamer en co alles voor onze badkamer besteld bij het uitpakken van het ligbad zat er helaas een fabrieksfoutje in. Na te hebben gebeld met badkamer en co werd binnen no time het bad omgewisseld voor een ander ligbad zonder gezeur, de klantenservice is super vriendelijk en de chauffeur die het ligbad kwam brengen is ook super vriendelijk. De spullen die wij hebben besteld bij Badkamer en co zijn van top kwaliteit dat voel je al als je het hebt uitgepakt mooie zware massieve kranen. Wij zijn erg tevreden met Badkamer en co en wij raden iedereen Badkamer en co aan wanneer je kwaliteit wilt voor je badkamer. Badkamer en Co heel veel dank voor jullie mooie producten en voor jullie vriendelijke Service, er zijn veel bedrijven die nog een hoop van jullie kunnen leren. Vriendelijke groet, P. Vos uit Oud Gastel.

 

Boe nvt
              11-8-2018 20:01:00


Super winkel grote keuze zee gunstige prijzen en heel vriendelijke advisering die van je eigen portemonnee als je er op z'n minst niet langs bent geweest

 

Moniek
              1-6-2018 14:16:00


Meerdere malen showroom bezoek. top

We zijn in dec in de showroom geweest en laatst weer. Er veranderd er veel en komen steeds meer producten bij. Alles ziet er top uit.

Prijs kwaliteit perfect.
Op sommige producten moesten we iets langer wachten maar werd netjes vermeld door het personeel.

Wij zijn dik tevrede. Ga zo door jongens.

 

Cees Kersten
              12-4-2018 16:08:00


Wij hadden via de site in Drenthe alles uitgezocht, maar vertrouwde onze keus niet helemaal.
Zeker vanwege de lage prijzen, zijn toch maar naar Roozendaal gereden en hebben daar alles bekeken.
Maar het was allemaal perfect, zijn daar ook goed verder geholpen.Bestellingen dus geplaatst en betaling vlak voor afleveren.
Onze complimenten

 

Petra Pietersen
              9-4-2018 8:02:00


2 weken geleden hebben we het bad Iseo besteld. Het was vanuit de webwinkel dus altijd even afwachten als je iets niet hebt gezien. Bij levering, waarbij we keurig door de chauffeur een half uur van tevoren zijn gebeld, werden we aangenaam verrast. Voor deze enorm scherpe prijs (we konden nergens goedkoper vinden) was het tevens ook een topproduct. We raden Badkamer & Co dan ook zeker iedereen aan

 

Danny Valkenburg
              18-3-2018 19:42:00


goede en snelle service. overloop van het bad zat een gaatje in en kosteloos kreeg ik na een dag een nieuwe op gestuurd. destijds ons bad en meubel bij hun gekocht en als wij iets nieuws willen kopen we dat zeker bij Badkamer en Co.

 

Tevreden klant
              13-3-2018 9:16:00


1 van de redenen waarvoor we voor badkamer en co hebben gekozen is de mogelijkheid voor betaling bij de bezorging. we hadden ook gewoon vooruit kunnen betalen want alles liep op rolletjes. We zijn dan ook blij dat we weer verder kunnen met deze mooie spullen

 

Josefien
              11-3-2018 23:26:00


Gewoon goed. Bedankt

 

Anoniem
              11-3-2018 14:20:00


Voor ons is alles prima verlopen bij Badkamer & Co. We zijn uitermate tevreden hoe alles is gelopen.

 

Danielle Bregtjes
              1-3-2018 7:19:00


Wij hebben een Makalu badmeubel gekocht bij Badkamer & Co. Er waren er nog maar een paar beschikbaar. Het schijnt een populair meubel te zijn. De volgende dag werd er geleverd. We dachten dat de kranen erbij hoorden echter dat blijkt achteraf niet. Maar goed, wat wil je voor die prijs. Wij zijn er blij mee

 

Hugo Kok
              28-2-2018 15:54:00


Top bedrijf, goede service, veel keuze en goede kwaliteit.

 

Egbert van Oers
              28-2-2018 12:39:00


Enorme keuze vrijstaande baden. Behulpzaam personeel. Topscherpe prijzen

 

Michalis Oredtis
              27-2-2018 8:31:00


Mooie showroom. Behulpzaam en kundig personeel. Alles netjes gegaan

 

Tamira Stork
              13-1-2018 19:36:00


Goede snelle levering. Erg blij mee. Bedankt Badkamer en Co.

 

Ben
              10-1-2018 2:54:00


Alles liep op rolletjes. We zijn erg blij met de spullen

 

Ali El Hassid
              15-12-2017 14:20:00


Het proces liep vrij makkelijk. Bad besteld. Dezelfde dag een bezorgdag doorgekregen. Er werd gebeld door de chauffeur. Bad binnengezet. Aan de chauffeur betaald. Zelf geinstalleerd en genieten. Topprestatie!

 

Theo W.
              12-12-2017 17:48:00


Alles vlekkeloos verlopen. Levertijd 2 weken voor een bad.... Leek me redelijk. Verder goede communicatie, zowel bij de klantenservice als bezorging. Netjes dus

 

Gerben Weerlof
              12-12-2017 18:00:00


Ik wil badkamer & co hartelijk danken voor de goede begeleiding bij de keuze naar ons bad met kraan. Het zag er allemaal top uit en we genieten, na de snelle levering, optimaal van de spullen. Nogmaals dank. Ga zo door!!

 

Jan vdB
              5-12-2017 16:25:00


Netjes en vriendelijk te woord gestaan. Alle tijd en goede adviezen. Gelijk besteld. Kom zeker terug voor de rest!!

 

Hoekstra
              4-12-2017 15:02:00


Ik heb de Sem Makalu badmeubel 120x46cm en de Sem Niagara spiegelkast 120x70x15cm besteld voor mijn nieuwe badkamer besteld.
Na het lezen van de overwegend negatieve reacties was het toch even afwachten.
Gekozen voor betaling bij aflevering.

Levertijd is wel lang. Ca. 8 weken, dus tijdig bestellen.
Uiteindelijk alles binnen en positief verrast over de zware, degelijke kwaliteit.

De bovenste la had de schuine zijde aan de bovenkant waardoor deze niet makkelijk open kon.
Dit gemaild en er werd mij een nieuw lade front gestuurd. Deze bleek beschadigd dus werd meteen nog 1 opgestuurd.
Nu alles naar volle tevredenheid.

Dus zeer positief. Zowel qua kwaliteit als service. Prijs zoals eerder al genoemd de helft van de concurrentie.
Ga binnenkort de 2e badkamer verbouwen en ga dan zeker weer hier bestellen.
Ik was overigens niet in de showroom geweest.

 

M. van Broekhoven
              4-12-2017 20:20:00


Prijs-kwaliteit is Top!

Mooie showroom - vriendelijk personeel en goed geholpen - prijs/kwaliteit is Top!

 

Fam. Dijkers
              1-12-2017 5:41:00


We hebben onze spullen in de showroom gehaald waar we werden geholpen door een alleraardigste medewerkster die alles voor ons over had....tenminste: Zo voelden wij het. Mooie degelijke spullen. Wij raden badkamer en co aan iedereen aan

 

Anne-Marie
              29-11-2017 16:23:00


Mooi bad gekocht. Eerst in de showroom bekeken. Kundig personeel. Ga zo door