Reviews

De meest recente reviews en beoordelingen staan hieronder vermeld.

7-6-2021 Geen onderwerp
Liviu Udrea
                           Klant heeft geen commentaar gegeven


31-5-2021 Prijskwaliteit is niet verkeerd.
Hc Ummels
                           Prijs kwaliteit is niet verkeerd.


26-5-2021 Een bedrijf dat ik kan aanbevelen
Eric Daeleboudt
                          Een bedrijf dat ik kan aanbevelen. Zeer goede klantenservice (ook in de corona tijd). Leveren kwaliteitsproducten. Deugdelijk verpakt en de chauffeur doet zelf nog een extra controle om transportschade uit te sluiten. Spiegelkast met led verlichting is een echte aanwinst.



25-5-2021 Geen onderwerp
Arie van Rees
                           Klant heeft geen commentaar gegeven


25-5-2021 Geen onderwerp
Saad Negm
                           Klant heeft geen commentaar gegeven


19-5-2021 Goedcontact
Ascania van Dijk
                          Goed contact, mooie spiegelkast en vriendelijke mensen. Wel misten wij de gebruiksaanwijzing voor het aansluiten van de verlichting en het uitschuiven van de haakjes achter. Gelukkig was mijn schoonvader er ook, want die is heel handig en wist het wel. Zonder hem hadden we heel lang lopen klooien en dat is niet nodig als er een uitleg bij zit.


19-5-2021 Onderblok radiator
Bart's Gunpla
                          Onderblok radiator besteld in het zwart. Was ietsjes langer onderwege vanwege de levering van de fabrikant van het onderblok (dus niet door Badkamer & co zelf!) Netjes contact gehad via de e mail, en jawel lekker snel alsnog is het onderblok bezorgd. Bedankt ❤️tot ziens

9-5-2021 Geen onderwerp
Jochem van Meersbergen
                           Klant heeft geen commentaar gegeven

8-5-2021 Geen onderwerp
Faruk Candar
                           Klant heeft geen commentaar gegeven


1-5-2021 Blij met keuzehulp in showroom...
Esther
                          In deze gekke tijd telefonisch afspraak gemaakt voor bezoek aan de showroom, aldaar samen met verkoopster een keuze gemaakt van een complete douchecabine die op voorraad was bij de leverancier. 2 dagen later werd deze exact volgens afspraak bezorgd. Zeer tevreden over bezoek, aankoop en levering. We genieten dagelijks van onze prachtige douchecabine. Dank je wel Nancy voor de hulp.


21-4-2021 Badkamermeubel
Struijk
                          Badkamer meubel besteld levering duurde wat langer dan verwacht maar kunnen wisselen voor meubel dat wel op voorraad was dus super service bedankt. Levering ook prima en Badkamer meubel ziet er keurig uit


21-4-2021 Goede kwaliteit voor een goede prijs
Thijs
                          Goede kwaliteit voor een goede prijs, 5 sterren


21-4-2021 Zeker aan te bevelen
Cor Snieder
                          Mooi product voor goede prijs en snelle aflevering. Dus... aan te bevelen!!


13-4-2021 Goede service
Sjoukje van der Wal
                          Goede service, snel en persoonlijk contact met de klantenservice. Fijn dat ze openstaan voor flexibel meedenken met de klant zoals mij: een badmeubel net anders die eerder geleverd kan worden!!


9-4-2021 Mooie producten...
Huub Bakker
                           Mooie producten aan mooie prijs

9-4-2021 Prima badmeubel
Alma Konijn
                          Prima badmeubel tegen een zeer goedkope prijs, we zijn zeer tevreden
Peter Konijn



8-4-2021 Goede ervaring
evelyn moerman
                          Goed ervaring gehad in de showroom. Mooie spullen uit kunnen zoeken. Levering ging ook erg netjes met controle van de spullen!


7-4-2021 Prima in orde
Jan van Steen
                          Prima in orde. Snel ontvangen en goed verpakt.


6-4-2021 Prima bad geleverd gekregen voor een...
Peter-Jan Cornelisse
                          Prima bad geleverd gekregen voor een prima prijs. Wel een puntje van kritiek; de aanloop naar levering ging nogal rommelig. Via de mail kreeg ik een datum door met voorwaarden waarvan ik rillingen kreeg! Als ik niet thuis was...als ik de telefoon niet opnam dan...als ik de datum veranderen wil dan....afijn, een boel regeltjes. Nu komt het mooie; levering werd een paar keer verschoven en zelfs naar het verleden toe! (1 maart leveren, bericht op 15 maart). Voor mij geen probleem...opgelost...maar zou dit ietswat proffesioneler aanpakken.


5-4-2021 Super snel terecht
Amanda Lindenberg
                          Wij konden super snel terecht en werden enorm vriendelijk geholpen.
We gingen kijken voor een badmeubel en konden deze gelijk meenemen! Zeker in deze tijd is het toch fijn dat je spulletjes kan zien en gelijk mee kan nemen. Als we nog iets nodig hebben komen we zeker terug! Een echte aanrader.


3-4-2021 Fijne service
Bea Jacobs
                          Fijne service, altijd snelle reactie op mails!


2-4-2021 Super klantenbeleving
Lode Mertens
                          Super klantenbeleving! Top service!


2-4-2021 Vriendelijke dame
Michael Straetemans
                          Ik kan de negatieve ervaringen van sommige niet begrijpen. Een bestelling op de website geplaatst, enkele dagen later kreeg ik telefoon van een vriendelijke dame van Badkamer & Co om te vragen als het past als ze mijn artikel een week later kunnen leveren. De dag voor de levering werd ik opgebeld door de chauffeur om te laten weten dat hij er omstreeks 8u15 ging zijn. Desbetreffende dag krijg ik weer een telefoon van hem om te laten weten dat hij er wat later ging zijn. Ik kan alleen maar positieve feedback geven over het artikel, de vriendelijkheid en de communicatie. Een aanrader!


1-4-2024 Voorraad
Marcel van Aarle
                          Aangeven dat het op voorraad is en dan pas na bijna twee weken uitleveren omdat het niet binnen is. Product oke


28-3-2021 Uitstekende prijs
Remco Kriek
                          Mooi kwalitatief bad voor een uitstekende prijs. Snel geleverd en zeer goede communicatie. Kan menig badkamer toko nog wat van leren


23-3-2021 Perfect bad, perfecte service
Spying Dutchman
                          2 maanden geleden het perfecte vrijstaand bad gekocht bij Badkamer & Co, goede service, duidelijke website en een heeeel stuk goedkoper als ergens anders .. Ondanks dat wij meer als 250 km van de winkel af wonen werd ons bestelde bad toch binnen een redelijke termijn (9 dagen) bezorgd. Misschien wat langer als ergens anders maar voor bijna 300 euro verschil wacht ik graag een paar daagjes langer op een ligbad. Prima bezorg info per mail.. Super tevreden, echt een aanrader! (PS, de website toont geregeld een 10% kortingscode)


23-2-2021 Fijn bedrijf
Dorine B
                          Fijn bedrijf! Reageren heel snel op vragen en denken echt mee. Een aanrader!


23-2-2021 Onderblok met thermostaatkraan
Marc
                          Online besteld. (Was op voorraad) Duurde lang dus na een week ging ik bellen/ mailen. Bleek het niet op voorraad te zijn. Daarna hebben ze mij een ander model aangeboden en ben daar mee accoord gegaan. Deze was er binnen 2 dagen.


20-2-2021 Eerste keer kapotte wastafel geleverd...
Dirk
                          Eerste keer kapotte wastafel geleverd was geen probleem 2 dagen later een nieuwe toegestuurd gekregen Moeilijk om een medewerker aan de lijn te krijgen anders zeker 5 sterren waard.


20-2-2021 Service is top
Pals
                          service is top! Prijs/kwaliteitverhouding is goed. geleverd volgens afspraak.


19-2-2021 goede ervaring
Tevreden klant
                          Bad online kunnen bestellen na wat e-mail verkeer. Dit verliep zeer snel en effectief. Wij wilden het bad graag wat later geleverd hebben, was geen probleem. Chauffeur belde netjes toen hij in de buurt was en heeft het bad keurig binnen afgeleverd. Al met al een prima service en we zijn ook heel tevreden met de prijs en kwaliteit van de geleverde spullen.


18-2-2021 Het ligbad is keurig en stevig verpakt...
Hugo
                          Het ligbad is keurig en stevig verpakt op de afgesproken tijd geleverd. Nu alleen nog even installeren en dan begint het grote genieten!


18-2-2021 Heel fijn contact gehad tijdens de...
Gretine
                          Heel fijn contact gehad tijdens de levering!


18-2-2021 Weer mooi op tijd net bezorgd
Charlotte
                          Weer mooi op tijd net bezorgd. Mooie prijs .is onze 2 aankoop bij badkamer en co.zeer tevreden zeker in deze rare tijd dat je niet naar de winkel kan .


16-2-2021 Levering volgens afspraak
Beate
                           Levering volgens afspraak


15-2-2021 Zeer tevreden
Rijndorp
                          Toen ik belde werd ik zeer goed geholpen door nancy.goede uitleg,directe mail met links. Voorbeeldjes kunnen ophalen en snelle levering van ons bad. Zeer tevreden


12-2-2021 prima service, mooi meubel
Corina
                          Het meubel dat we wilden bestellen duurde wat langer met levering, dit werd keurig gecommuniceerd en een eventueel alternatief geboden. In ons geval daarvoor gegaan en mooi meubel, snelle levering, goede service.


8-2-2021 Snelle service
Maike
                           Snelle service


8-2-2021 Snelle levering, prima kwaliteit van...
Marc
                          Snelle levering ,prima kwaliteit van het product, goede communicatie en vriendelijke leverancier.