Bezorgen

Gratis bezorgen

Wij bezorgen je bestelling GRATIS boven de €100,-. Dat kunnen we omdat we alles in combinatietransport doen. We bezorgen dan alles in één keer in dezelfde regio. Dan hoeven we niet van Groningen naar Maastricht en terug en sparen wij daar kosten mee uit. Zodoende kunnen we gratis blijven bezorgen. Je kunt vanzelfsprekend ook afhalen. 
We bezorgen grote pakketten helaas niet op de Waddeneilanden. Postpakketten echter gewoon weer wel.

 

Op afspraak bezorgd

Bestellingen van voorraadsartikelen worden doorgaans op afspraak binnen 1 tot 3 dagen geleverd, afhankelijk van je woonplaats. Bij bestellingen van producten die niet voorradig zijn ontvang je een week voor levering een email met de bezorgdag. Je kunt dan zelf aangeven of de dag voor je schikt. Schikt die niet dan schuift de levering door naar de volgende bezorgdag. Een dag voor levering kun je een dagdeel opvragen. Er wordt altijd een half uur van tevoren gebeld door de chauffeur, zodat er toch altijd iemand aanwezig is. 

De bezorger levert tot aan de eerste dorpel. Mocht een chauffeur u een handje helpen door uw bestelling binnen te zetten, let er dan wel op dat u zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade.

 

Bellen voor levering

Je wordt altijd een half uur voor levering door de chauffeur gebeld. Dat doen we als herinnering en gemak voor jou, maar ook voor onszelf. Iedereen kan weleens wat vergeten en we staan niet graag voor een gesloten deur.

 

24-uurs controle

De bezorging wordt verzorgd door een extern transportbedrijf. Een chauffeur gaat dan ook niet wachten tot je bestelling is uitgepakt en tot op de millimeter is gecontroleerd. Een chauffeur heeft ongeveer 20 adressen per dag. Als hij bij elk adres minimaal 10 minuten moet wachten is dat totaal 200 minuten (200 minuten is 3 uur en twintig minuten!!!). Dit probleem lossen we op door je 24 uur de tijd te geven om je bestelling op beschadigingen te controleren.