BezorgenGratis bezorgen

Wij bezorgen je bestelling GRATIS boven de €100,-. Dat kunnen we omdat we alles in combinatietransport doen. We bezorgen dan alles in één keer in dezelfde regio. Dan hoeven we niet van Groningen naar Maastricht en terug en sparen wij daar kosten mee uit. Zodoende kunnen we gratis blijven bezorgen. Je kunt vanzelfsprekend ook afhalen. 
We bezorgen grote pakketten helaas niet op de Waddeneilanden. Postpakketten echter gewoon weer wel.

 

Op afspraak bezorgd

Bestellingen van voorraadsartikelen worden doorgaans op afspraak binnen 1 tot 3 dagen geleverd, afhankelijk van je woonplaats. Bij bestellingen van producten die niet voorradig zijn ontvang je een week voor levering een email met de bezorgdag. Je kunt dan zelf aangeven of de dag voor je schikt. Schikt die niet dan schuift de levering door naar de volgende bezorgdag. Een dag voor levering na 16.00 uur kun je een dagdeel opvragen. Er wordt altijd een half uur van tevoren gebeld door de chauffeur, zodat er toch altijd iemand aanwezig is. 

De bezorger levert tot aan de eerste dorpel en mag geen trappen beklimmen. Is er een lift aanwezig dan kan dat natuurlijk wel. Mocht een chauffeur u een handje helpen door uw bestelling binnen te zetten, let er dan wel op dat u zelf verantwoordelijk bent voor eventuele schade.

 

Bellen voor levering

Je wordt altijd een half uur voor levering door de chauffeur gebeld. Dat doen we als herinnering en gemak voor jou, maar ook voor onszelf. Iedereen kan weleens wat vergeten en we staan niet graag voor een gesloten deur.

 

24-uurs controle

Badkamer & Co bezorgt uw bestelling met eigen chauffeurs die samen met u de bestelling controleren op juistheid en beschadigingen. Als extra service bovenop de wettelijke zichttermijn van 14 dagen, die vanzelfsprekend altijd geldt vanaf het moment van bezorgen, geeft Badkamer & Co de 24-uurscontrole. Deze service naar onze klanten geeft een klant het recht een beschadiging te melden, ook al heeft de klant deze zelf veroorzaakt. Badkamer & Co zal dan ten allen tijde het beschadigde product vervangen, mits dit tijdig is gemeld